Det är enkelt att börja sin rökavvänjning

Då man väl har beslutat sig för att det är slut med rökeriet så gäller det att hitta en bra metod för att sluta röka som passar dig. Just nu finns det ett flertal sluta röka råd därute. Detta ska du tänka på.

cigaretter

Om man icke är sann mot dej själv spelar det ingen roll hur många kurser ni tar. Har du verkligen bestämt dej? Men det är bara om du är motiverad som man kommer att lyckas, annars är det ingen mening.

Shoppa e-cigaretter utan nikotin till din rökavvänjning

Anförtro er till e-Cigaretten. Det här är cigaretter som ger en ånga som smakar gott och som påminner lite om vanlig tobaksrökning. I Sverige finns ej de med nikotin att införskaffa då kan man behöva komplettera med sprej eller liknande. Det är oftast en överlägsen kombination.

En e–cigg kan du nyttja överallt. Du skadar ingen annan då man vejpar elcigg så man kan röka i bilen, på kontoret, i hissen samt var du än känner för det!

Medicin mot beroendemekanismer

Idag så existerar det lite olika rökavvänjning läkemedel som du kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilken version som passar er beror på. Fråga din doktor om råd. I tuffa perioder kan det vara bra att ha en coach.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? billiga e cigg

Rökavvänjning hypnos är möjligtvis icke en så utbredd metod fast något du kan beakta om man inte vill bruka läkemedel. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Hypnos är utbrett och det existerar otaliga skilda varianter av hypnoser.

Det är jätte- relevant att du endast går till professionella hypnotisörer. Se upp för de oseriösa aktörerna.

För den som vill få sluta röka råd är webben en utmärkt plattform

Det finns flera sluta röka råd helt gratis på nätet. Man kan fråga andra om hur de gjorde med sin rökavvänjning. Om man funderar på om det kommer att gå att sluta med hjälp av el-cigg så kan du ju fråga hur det gick för andra som tog denna väg och oxå ta reda på exakt hur de lyckades.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*