Är e- cigg skadligt eller är det en livräddare?

I samhällsdebatten hör man från tid till annan att el-cigaretter är lika farliga som gamla typen av tobakscigg. Det här är dock icke sant. Du kan inte jämföra e-ciggen med tjärcigg. Jämför man e-cigg med vanliga cigg kan du icke svara på om e cigg är farligt.

köpa

Nu är det förstås så att det kan finnas e-cigg hälsorisker och det speciellt om man använder sig av en variant som icke är godkänd i Sverige. Genom att inhandla e- cigaretter utan nikotin slipper man beroendet.

Skillnad på e- cigg som saknar nikotin och eciggen som hava nikotinet i ejuicen

Det är således kraftig skillnad på e cigg utan nikotin och den som har nikotinet. Sverige säljer uteslutande de e–cigg som är utan nikotin. Det är relevant att komma ihåg att man kommer att hantera charger och hållare som är elektriskt drivna.

Om du ej undersöker produkten noga kan detta leda till bekymmer. Det finns en fara att batterier exploderar på utländska varor. Om du köper en e-cigarett som saknar nikotin bör du känna till att den ej har någon åldersgräns, men den ska ändå icke användas av ungar. billiga e cigaretter

När vi blossar el cigaretter så kommer vi icke att bliva beroende om den är utan nikotin. Det är bäst för dem som icke blossar. Den som vill sluta röka tobak kanske hava svårt att välja bort nikotinet. Vill man sluta röka kan ni lika väl bruka de nikotinfria varianterna.

E cigarett är skadligt när

Man ska fundera på att den som inte någonsin tidigare hava blossat tar en chansning att fastna i ett beroende med e cigg som har nikotin. Är du juvenil och aldrig rökt nikotin bör du vara medveten om att det är de e cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Den som söker nikotinkickar kan se det här som en inkörsport till vanliga cigaretter oxå.

Det skadliga med standard cigaretter?

Man kan ej tala om att e cigarett ÄR farligt utan att oxå ta upp vanlig rökning. Det är enorm skillnad. Om vi nu ska börja med så ska vi börja med e–ciggen. Ett flertal unga röker e cigg som saknar nikotin det har ett flertal fördelar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*