Så gör du för att få snygga flasketiketter

En flaska vin eller öl måste ha en etikett. Etiketten talar om vilket företag som gjort drycken. Nu kan du märka dina egna drycker med flasketiketter också.

Om du ska sälja produkten vidare måste designen vara snygg. Det är viktigt att få rätt design. Pappret måste hålla en bra kvalitet om slutresultatet ska bli snyggt.

Grafisk design för flasketiketter för drycker

Att få hjälp med designen behöver inte vara svårt. Du kan göra det själv. Du kan ladda hem särskilda program för etiketter.

com kan man gratis designa etiketter med egen text för många ändamål. dekaler Gummerat och självhäftande etikettpapper och etiketter på rulle finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Den design som du gör kanske inte blir lika bra. Om du ska sälja drycken till andra kan det vara bra att ta in hjälp. Om du vill kan du använda en etikettdispenser för att underlätta processen att märka flaskorna.

Etiketter som håller hög kvalitet behövs

Ju högre kvalitet etiketterna har desto bättre. De ser fina ut även om de handskas med länge. Etiketten får inte lossna från flaskan när den stått i kylen.

Det är viktigt att etiketterna fäster bra. Detta särskilt då det rör flasketiketter som kommer att utsättas för en hel del. Man vill ju kunna se streckkoden i alla lägen.

Hög kvalitet innebär också att färger förblir intakta. Man vill ju kunna läsa vad det står även efter en längre tids användning. Du gör ett bättre intryck med dina produkter om du presenterar dem på ett bra sätt. Det är ingen skillnad om du gör det på egen hand.

Använd en etikettdispenser

Om du vill blir klar snabbare ska du använda en etikettdispenser. Alla klarar av det. En manuell etikettmaskin finns att köpa hos allt-fraktfritt.se. Den visar vad man kan sköta själv.

skapa

Det är en maskin som skänker stor glädje och nytta. Det har aldrig varit så enkelt att få snygga etiketter. För företag så är det givetvis viktigt att märkningen blir snygg men det får inte kosta hur mycket som helst.

Då passar manuell märkning bäst. Då påverkar det inte slutpriset så mycket. Det är bra för både företag och för kund!