Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Skor kan du behandla på samma sätt.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

luktätare

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

Du kan ta med den vart som helst. Sprayen kan göra underverk när du är på resande fot.

Hur vet man om det luktar svett?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Det finns en mängd av olika lukter. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Tänk på det. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Ändra tvättrutin

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar illa direkt. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Ibland behöver du sköljmedel. spraya bort fotsvett från skor
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Tvätta kläder på rätt sätt och få bort svettlukt från kläder.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Sprayen kan du använda direkt. Prova att ha med den i bilen.