Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

ta

Genom allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men oftast är det nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Spraya direkt i skon. Spruta på ett lager. Sen är det klart. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Prova att byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. äcklig doft skor borttagare Andra kan byta flera gånger om dagen. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.