Grape tonic nyttjas till favör till festen

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Det måste lösas tidigt. Vänta inte tills sista dagen.

grape

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. Ofta på Rusta och ÖB.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Prova nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du kan kombinera lite som du vill. Du lär dig vad som passar. Du kan även leta efter tips online.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic recept Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att kunna servera alla.