Etiketter ska alltid se bra ut

Du klarar dig inte utan etiketter helt enkelt. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Produkten i sig har ingen betydelse.

etikettmaskin

Med en etikettmaskin bestämmer du själv utseendet på etiketterNA. Du kan ha den hemma eller på jobbet. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Man behöver inget tryckeri. Nu kan du göra butiksetiketter till den hemmagjorda saften. Du kan lägga till det som behövs.

se där man även kan räkna ut sin streckkod. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter för fyrärg och mycket mer.
När du köpt dina etiketter kan du köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare som tillhörande maskin. Den programvara som behövs ingår.
Epson7500G skrivare får man söka på nätet och förhandla om priset. Andra skrivare kan också fungera så klart.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då kan man snabbt anpassa etiketterna utefter produkt.

Etiketter med enkel hantering

Med etiketter på rulle går arbetet snabbare och du spar energi. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på saker och ting.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Du kan skriva och forma som du vill.
All viktig information går att få med.
Oförutsedda saker kan ske som gör att du måste ändra etiketterna.
Ibland kan limmet torka. Att kontakta tryckeriet för små ändringar kan ta tid.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det ska se bra ut

Designen avgör hur snygg etiketten blir. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Men man kan köpa färdigt material också.

Bara för att man använder en egen etiketteringsmaskin så behöver det alltså inte se amatörmässigt ut. Med rätt material så ska det gå bra. De kommer inte att märka skillnaden.

En Epson7500G genererar hög kvalitet på utskrifterna, högre än vad tryckeriet kan göra. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

Hos allt-fraktfritt kan du köpa etiketter av hög kvalitet. namnlappar klister De kan användas i massproduktion.

Med egen etikettskrivare för högblanka etiketter i fotokvalitet, som Epson7500G, så finns det alltså en hel del pengar att spara. Alla kan lära sig hur den fungerar. Med rätt teknik kan du spara både tid och material.

Utforma din etikett hur du vill

Ibland kan du behöva hjälp av proffs för att designa etiketter. Det måste ju bli rätt. Det finns datorprogram att använda som hjälp. Då blir resultatet bra.