Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Även barn kan smittas av det nya viruset.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Många virussjukdomar överlever handsprit. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Köp också rätt tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

Vissa läkare manar att kolloidalt silver 15 ml kan ha gynnsamma effekter på hälsan. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus står sig väl i branschen.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Nu börjar man se att coronavirus kan leva under lång tid på plastytor. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Om du är noga med handdesinfektion och även använder antibakteriell spray har du en mycket bra start. Smittstopp Information Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*