Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

De flesta har förstått att god handhygien är viktigt. Kika i ditt tvållager så att du vet om du har rätt typ av handtvål hemma. Med en bra rutin för handtvätt är mycket vunnet.

Räcker det inte med handsprit för att få rena händer?

Många tror felaktigt att handsprit skyddar mot coronaviruset. Handspriten tog slut överallt. Men faktum är att handspriten kanske inte alls fungerar.

Det är faktiskt så att handspriten har svårt att hantera en vanlig förkylning. Då är det bättre att använda rätt handtvätt. Det är ingen ny information precis.

Håll dig skyddad med handtvål

dax

Dels är det smart att investera i en antibakteriell tvål som kommer att ta död på smitta. Tänk på att tvålen är alkoholfri. Bakteriedödande tvål är skonsam mot huden men aggressiv mot virus. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Det är viktigt att skölja händerna.

Nu måste du tvätta händerna mer frekvent. Ta för vana att använda handtvål efter varje toalettbesök. Använd den också när du kommer hem. Du kan ha tvål i flera rum. Då glömmer du inte bort det.

Så kan viruset nå dina händer!

Här har vi en mycket viktig fråga som du ska ställa dig då du fundera på hur du kan desinficera dina händer på bästa möjliga vis. virusskydd Det handlar ju inte bara om att ha en bra handtvål och om att använda den på rätt sätt.

Har du bakteriedödande medel hemma? Oftast är det lika viktigt som handdesinfektionsmedel. Om du använder en bra spray så kan du även få en god ytdesinfektion.

Interagera med andra så mycket det går. Barn med influensasymtom kan smitta dig. Då är det extra viktigt med regelbunden handtvätt med en riktigt bra handtvål.

Dra ditt strå till stacken

Handtvål är ju bra men alla måste tvätta händerna för att det ska göra skillnad. Fyll på ditt lager där hemma så att det inte tar slut. Överallt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*