Stämmer det att e cigarett är farligt?

Vissa intresseorganisationer vill få oss att tro att el-cigaretten är lika farlig som vanliga cigg men så är inte fallet. Dock kan man säga att det finns vissa beståndsdelar i ångan från el cigg som inte är så hälsosamma, men det är ändå inte lika dåliga som vanliga cigaretter. Det är inte bevisat att e-cigaretter ökar risken att få i sig ämnen som formaldehyd.

Hur vet jag om e cigg är farligt? så måste man inse att det finns en del e-cigarett hälsorisker som inte har med själva innehållet att göra. En sak är att man kanske börjar med de elektroniska ciggen för att sedan fortsätta med vanliga rökdon, och om det blir så kan man tala om en fara med elciggen. Det är dock inte vetenskapligt belagt.

e

Man säger att e cigg är farligt men kan man bli sjuk?

Många undrar om el-cigaretterna är farliga, det är inte så konstigt de innehåller ju faktiskt det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Idag finns det inga bevis för att de skulle vara farliga. Trots det är det många organisationer som vill övertyga oss om motsatsen.

Det är enkelt att ta reda på fakta om el cigg innan du börjar använda dem. Innan du bildar dig en uppfattning bör du ta reda på mer fakta om cigaretterna, undersökningar är ett bra tips. Kom dessutom ihåg att skilja på de cigaretter som innehåller nikotin och de som inte gör det. Det är ju skillnad på om man använder nikotin och inte.

Unga i USA brukar inte tobak i samma utsträckning om de ångar istället. Man verkar med andra ord röka mindre med e-cigaretten. Det är ju bra för ingen e-cigg innehåller alla de skadliga ämnen som en vanlig cigg gör.

El cigg eller tobak det är frågan

E-cigg kan rökas överallt då e cigg inte är farligt. Man stör ingen annan och blir inte sjuk av ciggen som enbart ger ånga som är fri från så många av de tunga gifterna som finns i vanliga cigaretter. Det är inget att fundera på.

Om man ska röka så ska man röka ecigg, så enkelt är det! Det är också trevligt att el-ciggen är billigare i drift. Du spar pengar och mår bättre, kan det bli bättre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*