Samhället måste förstå farorna med passiv rökning!

Idag vet vi att det är farligt med passiv rökning. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

xsmoke

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. Om små barn utsätts för detta är det mycket farligt. Det här är något som fler borde bli medvetna om för det gör att man kan ifrågasätta om det borde vara lagligt att röka på allmän plats utomhus.

Är e cigarett farligt för de som finns omkring?

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. Då man undrar om e cigg ÄR farligt så måste man förstå att det inte alls kan jämföras med vanlig rökning. Här slipper man ju passiv rökning barn och vuxna kan skadas av, och den som röker elciggen kommer inte att skada lungor. Detta leder inte till passiv rökning och det är ju bra.

Tänk på hur du påverkar andra

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Rökare menar ibland att andra är för känsliga. Man kan bara skaka på huvudet och hoppas att någon kommer att introducera elciggen för dessa personer så att de kan fortsätta med en bättre hobby.

Alla måste tänka på sin omgivning. Det finns mycket som kan störa, parfym är bara ett exempel. Genom att använda sunt förnuft kommer man långt. Det gäller också dem som äger butiker.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Då kommer ju alla att få dra i sig giftet oavsett om de vill det eller inte. Butiker vinner även på att tänka på andra allergiker, man kanske bör se över hela butikssystemet?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*