Prova electrocigarette nästa gång

Kan man ersätta vanliga cigaretter mot elcigg, det är en undran som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration och tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

e

När tvingas man ladda på sin elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Elcigg finns också för korttidsbruk. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man kan röka på en electrocigarette utan att vara vanlig rökare

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Man kan alltså feströka helt utan risk för att hamna i ett rökträsk där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så sura på.

En el-cigarett stör ingen annan. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Om man vill ha ett stort utbud ska man söka i e-butiker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Då håller den bättre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*