Nu är det dags att bli rökfri med stöd av elcigg

Tobakscigaretter kan vara svåra att vänja sig av med. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

beställa

Nå ditt mål att bli rökfri med hjälp av en elcigg

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Få ett övertag med smarta hjälpmedel

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Idag finns det många appar som fungerar avvärjande. Har du svårt att hålla ordning och reda kan appen hjälpa dig. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Idag finns det dessutom många bra hjälpmedel att ta hjälp av. Om man vill lyckas med att sluta röka kan det vara en bra idé att ta hjälp av andra. Den som vill kan googla och få gratis information, snabbt!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Nikotinet spelar ingen roll här. Viljan ska finnas där och man måste inse att när man fattar beslutet så finns det ingen återvändo.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Att sluta betyder att man aldrig mer för en tobakscigarett till munnen. Du kan försöka trots att du känner dig svag just då. Det är angeläget att försöka men det är också betydelsefullt att vara bestämd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*